Sipulirenkaiden seasta paljastui 40 miljoonan euron yllätys

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laittomia huumeita pyritään usein toimittamaan maiden rajojen yli viattomien ruoka-ainesten joukkoon piilotettuna. Taannoin Iso-Britannian rajavartiolaitos löysi valtavan kokaiinierän sipulirenkaiden joukosta.

Rajavartiolaitos pysäytti Ranskasta Iso-Britanniaan matkalla olleen rekan Englannin kanaalin rajanylityspaikalla. Rekan lastina olleiden laatikoiden piti sisältää pakastettuja sipulirenkaita, mutta niistä paljastui myös 418 kilon edestä kokaiinia.

Kokaiinin arvo olisi ollut rajavartiolaitoksen mukaan katukaupassa yhteensä lähes 40 miljoonaa euroa. Rekkaa kuljettanut 30-vuotias puolalaismies pidätettiin, ja häntä syytetään huumeiden salakuljetuksesta. Viranomaiset kuvailevat tiedotteessaan takavarikoitua kokaiinierää merkittäväksi.