Kukapa olisi uskonut? Kim Kardashian ja Pete Davidson vahvistivat seurustelunsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megajulkkis ja neljän lapsen äiti Kim Kardashian sekä koomikko Pete Davidson ovat virallisesti parisuhteessa. Tämä tuli yllätyksenä monelle, sillä Kim Kardashian ei ole ollut sinkkuna edes kokonaista vuotta. Harva olisi myöskään kuvitellut hänen ihastuvan itseään reilusti nuorempaan koko kansakunnan hassuttelijaan.

Page Six on saanut tietää yksinoikeudella ja varmuudella, että 28-vuotias Pete Davidson ja 41-vuotias Kim Kardashian seurustelevat virallisesti. Kaksikko on tapaillut niin Davidsonin kotikaupungissa New York Cityssa että Kardashianin kotona Los Angelesissa.

Kim Kardashian erosi seitsemän vuoden avioliitostaan Kanye Westiin alkuvuodesta ja nainen on viime aikoina viihtynyt tiiviisti Saturday Night Live -sarjasta tunnettun Davidsonin kanssa. Kanye West on puolestaan yhdistetty nuoreen malliin, Vinetriaan.