Popmaailman unelmapari Shawn Mendes ja Camila Cabello erosivat – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman tunnettuihin pariskuntiin lukeutuvien Camila Cabellon ja Shawn Mendesin suhte on tullut päätökseensä. Pari tiedotti asiasta Instagramissa julkaisemassaan yhteisessä tiedotteessa.

– Olemme päättäneet lopettaa romanttisen suhteeme, mutta rakkautemme toisiamme kohtaan ihmisinä on vahvempaa kuin koskaan. Aloitimme suhteemme parhaina ystävinä ja jatkamme parhaina ystävinä, tiedotteessa kerrottiin.

Shawn Mendes ja Camila Cabello ehtivät seurustella kahden vuoden ajan. Ero tuli monille faneille yllätyksenä, sillä pari vietti erittäin tiiviisti aikaa yhdessä. Page Six -sivuston mukaan Cabellon ja Mendesin huhuttiin taannoin jopa menneen kihloihin, mutta pari kiisti huhut.

24-vuotias amerikankuubalainen Camila Cabello nousi julkisuuteen X Factor -ohjelman kautta, ja hänet tunnetaan muun muassa Havana-hitistään. 23-vuotias Shawn Mendes on kanadalainen laulaja, jonka kuuluisuus alkoi sosiaalisessa mediassa julkaistuista lauluvideoista.