Atomic Kitten -laulaja haluaa takaisin vieroitushoitoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen tyttöbändi Atomic Kittenin laulaja Kerry Katona on viettänyt aikaa vieroitushoidossa kahden eri jakson verran. Hän on oppinut itsestään eniten juurikin hoidossa olleessaan, joten haluaa takaisin vieroitushoitoon.

– Haluaisin takaisin vieroitushoitoon. Minulle se tarkoittaa arvojeni uudelleen saavuttamista. Opin siellä ollessani uusia asioita jatkuvasti. Luin uusia kirjoja, verkostoiduin ihmisten kanssa ja yritin jatkuvasti tehdä parhaani, Kerry Katona kirjoittaa kolumnissaan.

Hän vietti vieroitushoidossa jakson sekä vuonna 2008 että vuonnas 2010. Hänen mukaansa hoitolaitoksessa käyminen auttaa, mutta töitä on tehtävä myös sen jälkeen. Addiktion voi selättää ainoastaan muuttamalla vahingollisen elämän terveemmäksi.