Ihmis-Kenistä Jessicaksi muuttunut: ”Olin onneton 36 vuotta – nyt nautin elämästä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana kotikaupungissaan, Brasilian Sao Paulossa. Hän nauttii uudesta sukupuolestaan ja hemmotteluhoidoista sekä tietysti alueen aktiivisesta transyhteisöstä.

Hän on asunut 22 vuotta Yhdistyneessä kuningaskunnan Lontoossa, mutta viettää nyt pidemmän aikajakson Brasiliassa. Hän käy kauneushoidoissa ja kouluttaa itseään paremmaksi esiintyjäksi. Jessica kertoo laihtuneensa 30 kiloa kesän jälkeen ja nauttii naisellisuudestaan täysin rinnoin kevyempänä kuin koskaan aiemmin.

Jessican unelmana on elää näyttävänä leidinä elämänsä loppuun asti. Jatkuvien kasvonkohotusten sijaan hän on löytänyt vaihtoehtoiset hoidot ihonsa kiristämiseksi. Hänen unelmanaan on tehdä tulevaisuudessa vähemmän käyntejä kirurgin veitsen alle ja ottaa enemmän erilaisia hoitotoimenpiteitä. Ulkonäkö on kaikki kaikessa.