Nelli Matula silmiähivelevässä asussa: ”Minä pyörittelemässä silmiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Nelli Matula on lahjakas laulamisen lisäksi myös pukusuunnittelijana ja -valmistajana, sillä taannoin hän esitteli yllään omin käsin ompelemansa asun. Matula poseerasi se yllään serkkunsa Toscanassa järjestetyissä häissä. Nelli kertoi menettäneensä asua valmistaessaan hermot, rahat ja vapaapäivät, mutta lopputulos oli upea.

Nyt Nelli Matula poseeraa upeassa mustassa asussa, jossa varsinkin alaosa eroaa tavallisesta edukseen. Kuvansa yhteydessä Nelli kertoo pyörittelevänsä silmiään flunssalle ja olevansa jälleen iskussa, sillä edessä oli keikka Turussa. Koronakriisi on piinannut jo pitkään artisteja, joten nyt jokainen keikka on ainutlaatuinen kokemus sekä artistille että myös yleisölle.

– Minä pyörittelemässä silmiä flunssalle. Vihdoin taas iskussa ja tänään keikka Turussa @studioturku !!! En malta oottaa, Nelli Matula kommentoi.