Cats-suosikkimusikaali Suomeen – esitetään Nokia Arenalla ja Hartwall Arenalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin musikaaleihin lukeutuva Cats saapuu Suomeen. Andrew Lloyd Webberin kissojen salaisesta maailmasta kertovasta teatterimusikaalista esitetään ensi syksynä yhteensä 12 esitystä. Musikaali nähdään Suomessa alkuperäisenä englanninkielisenä versiona.

Cats-esityksiä järjestetään Tampereen Nokia Arenalla 27.-30. lokakuuta 2022. Tämän jälkeen musikaali siirtyy Helsinkiin, jossa sitä esitetään Hartwall Arenalla 3.-6. marraskuuta. Liput näytöksiin saapuvat myyntiin tiistaina 23. marraskuuta kello 10 Lippupisteessä ja Ticketmasterissa.

Vuonna 1981 ensi-iltansa saanut Cats on yksi West Endin ja Broadwayn historian pisimpään esitetyistä musikaaleista. Musikaalia esitettiin New London Theatressa hurjien 21 vuoden ajan ja New Yorkin Broadwaylla 18 vuoden ajan. Sittemmin musikaalia on esitetty yli 40 maassa yli 73 miljoonalle katsojalle.