Listasimme CDON-verkkokaupan parhaat Black Friday -tarjoukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi vuoden suosituimmista alennusmyynneistä, Black Friday, lähestyy parhaillaan. Yhden teemapäivän ympärille on muodostunut vuosien varrella ilmiö, jossa alennustuotteita myydään monissa kaupoissa jopa viikon ajan. Tarjoustuotteita myydään ennen kaikkea kodin viihde-elektroniikan ja tietotekniikan saralla, mutta nykyisin myös monissa muissa tuoteryhmissä.

Staran toimitus kokosi nyt suositun verkkokauppa CDON.comin parhaat tarjoukset yhteen. Black Fridayn kunniaksi verkkokauppa myy parhaillaan esimerkiksi Bose QuietComfort 35 II -kuulokkeita 200 eurolla sekä Nintendo Switch -pelikonsolia 269 eurolla ja Nintendo Switch OLED -pelikonsolia 425 eurolla.

Kodin siivousta helpottamaan myynnissä on esimerkiksi Roborock S6 MaxV -robottipölynimuri 399 eurolla ja Dyson V8 Absolute -pölynimuri 450 eurolla. Kahvin ystäville tarjouksessa on Delonghi Magnifica S -kahvikone 315 eurolla. Matkapuhelimien kategoriassa tarjouksessa on esimerkiksi Apple iPhone 13 128GB hintaan 875 euroa. Lapsille tarjouksessa on esimerkiksi radio-ohjattava auto Rock Crawler Pro 85 eurolla.

Kaikki tarjoukset CDON-verkkosivuilla.