Maailman rikkaimman koiran kartano myydään – kuului aikaisemmin Madonnalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Miamissa sijaitseva ökykartano on asetettu myyntiin yllättävän tahon toimesta. 31 miljoonan dollarin arvoisen kartanon myyjäksi on merkattu saksanpaimenkoira Gunther VI. Kodin on aikaisemmin omistanut poptähti Madonna.

Kartano on päätynyt maailman rikkaimmaksi kutsutun koiran omistukseen erikoisella tavalla. Gunther VI:n isovanhemman, Gunther III:n omistanu saksalainen kreivitär Karlotta Liebenstein jätti kuollessaan vuonna 1992 kartanon ja miljoonien arvoisen omaisuuden lemmikilleen. Perintö on siirtynyt vuosien saatossa koirasukupolvelta toiselle.

Gunther on viettänyt yönsä kartanossa Madonnan entisessä makuuhuoneessa. Kaviaaria rakastavalla eläimellä on jopa henkilökohtainen kokki ja oma yksityislentokone. Koiran lähes 500 miljoonan dollarin suuruista rahastoa hoitaa lautakunta, joka päätti NPR-uutissivuston mukaan asettaa kartanon myyntiin Miamin kiinteistömarkkinoiden kädessä kuumana.