Scheana Shayn Havaijin matka oli pettymys – upeat kuvat silti someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on päästy seuraamaan jo seitsemän vuoden ajan. 35-vuotias näyttelijätähti synnytti aiemmin tänä vuonna ensimmäisen lapsensa poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa.

Scheana Shay julkaisi sittemmin YouTubessa videon, jossa päästiin näkemään ensimmäinen osa hänen ja Brock Daviesin Havaijin matkasta. Matkan ensimmäinen majoitus osoittautui pettymykseksi, kun luksushuvila olikin rakennustyömaan ympäröivä itsepalvelulla toimiva huoneisto ilman huonepalvelua tai lomakeskuksen ravintoloita.

Loman aikana nainen onnistui kuitenkin saamaan itsestään upeita raskausajan kuvia, joita Scheana Shay on sittemmin julkaissut Instagram-kanavallaan. Kuvissa tähti poseeraa näyttävän vesiputouksen edessä pitsimekossa näyttävä seppele päässään. Lapsi on jo syntynyt ja nykyisin somekaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa runsaasti kuvia perhearjestaan.