Alma Hätösen uusi tyyli – säpsäkkä polkkatukka sopii erinomaisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muun muassa Big Brother Suomen ja Paratiisihotelli-sarjojen juontajana toimiva Alma Hätönen on muuttanut tyyliään. Hän on luopunut pitkistä hiuksista ja saanut samalla tuuheutta kampaukseen. Nainen on tyytyväinen lopputulokseen ja niin ovat myös hänen ystävänsä.

– Täs kävi sillai hassusti et on ollut vähän raskas tää marraskuu myös meikäläisen kuantalolle niin Taija taikoi jäljellä olleesta kolmesta karvasta koostuvan hiushamppulatvan tilalle tällaisen polkan! Love it, Hätönen kirjoittaa selfien kera Instagramiin.

Alma Hätönen on noussut suomalaisjulkkikseksi YleX-radiokanavan juontajana. Hän on toiminut myöhemmin radiojuontajana myös HitMix -radiokanavalla. Sittemmin Hätönen on keskittynyt pelkästään televisio-ohjelmien luotsaamiseen.