Karina Jelinek poseerasi näyttävästi uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa.

Tällä kertaa Karina Jelinek on poseerannut erittäin näyttävästi uima-altaalla, jossa hän paistatteli aurinkoa. Biksuissa vatsallaan makoillut kohukaunotar on nähty viime aikoina ajoittain muutenkin niukoissa asuissa muun muassa rannoilla ja muuten upeissa maisemissa.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.