Jennifer Lawrence avautui karmivasta tilanteesta – yksityiskone teki pakkolaskun moottorin sammuttua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useissa menestyselokuvissa näytellyt Hollywood-tähti Jennifer Lawrence joutui vuonna 2017 pelottavaan tilanteeseen. Tähden yksityiskoneen moottori lakkasi toimimasta yhdeksän kilometrin korkeudessa, minkä seurauksena kone teki pakkolaskun.

Jennifer Lawrence avautui tapahtuneesta Vanity Fair -lehden tuoreessa haastattelussa. Näyttelijän mukaan hän tunsi olonsa syylliseksi koneen kiitäessä alaspäin, etenkin pidellessään pientä Pippi-koiraa samalla sylissään.

– Olimme kaikki lähellä kuolemaa. Aloin jättämään mielessäni pieniä ääniviestejä perheelleni, tiedäthän: ”minulla on ollut mahtava elämä, olen pahoillani”, Lawrence paljasti.

– Aloin rukoilemaan, en sitä tiettyä Jumalaa jonka parissa kasvoin sillä hän oli pelottava ja erittäin tuomitseva tyyppi. Ajattelin vain: Voi luoja, ehkä selviämme tästä? Tulen kärsimään palovammoista ja se tulee olemaan tuskallista, mutta ehkä pysymme hengissä, tähti jatkoi.

Kaikki koneessa olleet selvisivät lopulta tilanteesta säikähydksellä, mutta Lawrencen mukaan lentäminen on hänelle edelleen hirveää. Näyttelijä nähdään seuraavaksi Leonardo DiCaprion rinnalla Netflixin Don’t Look Up -elokuvassa, jossa harmia aiheuttaa reistailevien lentokoneiden sijaan maata uhkaava asteroidi.