Jessica Edström upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan, eikä viime päivien postaukset tee siinä poikkeusta.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Kourtney Kardashian poseerasi julkkisperheensä luksuslomalla melko niukoissa biksuissa, mutta nyt niin ikään Meksikossa kovasti viihtynyt suomalaiskaunotar Jessica Edström on pannut selvästi paremmaksi. DJ-kaunotar poseeraa nimittäin lähes postimerkeissä tuoreessa somekuvassaan. Varsinkin yläosastaan vihreä asuvalinta voisi hyvinkin paljastaa liikaa yhdestäkin virheliikkeestä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.