Katie Price joutui syömään kengurun peräsuolta – paljasti nyt miltä se maistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavassa päihdekoukussa ollut povipommi Katie Price on viettänyt kuukauden vieroitushoidossa. Vyyhti alkoi purkautua, kun moniongelmainen nainen ajoi autonsa kyljelleen. Hänen verestään löytyi alkoholin lisäksi kokaiinia. Viiden lapsen äidin elämää ovat koetelleet vakavat onnettomuudet, henkilökohtainen konkurssi ja päihdeongelmat.

Nyt Katie Price on osallistunut I’m A Celebrity… -realitysarjaan, jossa julkkikset joutuvat selviytymään poikkeuksellisissa olosuhteissa. Katie joutui syömään reissullaan muun muassa kengurun peräsuolta, ja nyt hän paljasti sosiaalisessa mediassa miltä se hänestä maistui. Price nimittäin paljasti sen maistuneen lähinnä kylmältä jauhelihalta.

Taannoin Katie Prise sai henkilökohtaisiin ongelmiinsa apua ja yritti päästä elämässään jaloilleen. Hänen on kerrottu sairastavan parantumatonta keuhkosairautta. Katie Pricen oikeudenkäynti järjestetään 15. joulukuuta. Hänellä saattaa olla edessä vankilareissu, joten nainen yrittää päästä vihille kihlattunsa Carl Woodsin kanssa ennen sitä. Maksimirangaistus on kuusi kuukautta vankeutta tai sakkorangaistus.