Supertähti Dua Lipa Suomeen – esiintyy Hartwall Areenalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetkeen suosituimpiin nuoremman polven poptähtiin lukeutuva Dua Lipa saapuu ensi kesänä Suomeen. 26-vuotias brittiläinen laulaja-lauluntekijä esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla 23. kesäkuuta 2022. Konsertti on osa Dua Lipan Future Nostalgia -kiertuetta.

Suomen lisäksi tähti esiintyy kiertueellaan muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja Liettuassa. Lämmittelijänä Suomen konsertissa toimii ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Tove Lo. Dua Lipa on esiintynyt Suomessa kerran aikaisemmin, Ruisrockissa vuonna 2018.

Dua Lipa on muutamassa vuodessa saavuttanut maailmanlaajuista menestystä ja voittanut muun muassa kolme Grammy-palkintoa. Tähden tuorein albumi on vuonna 2020 ilmestynyt discovaikutteinen Future Nostalgia.