Hämeenlinnan yritykset ottavat toisistaan mittaa Jaajo Linnonmaan edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hämeenlinnan parhaat yritysideat ovat ottavat mittaa toisistaan yrityskilpailu Linnan Business Turnajaisten finaalitaistossa torstaina 16. joulukuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Kolmessa kilpailusarjassa voitoista kilpailee 19 yritystä, joille on jaossa 85 000 euron arvoinen voittopotti.

Linnan Business Turnajaiset on Linnan Kehityksen konseptoima ja järjestämä yrityskilpailu. Syksyn kestänyt sparraus ja työpajatyöskentely ammattivalmentajien johdolla huipentuu pitchaukseen finaalituomariston edessä. Kilpailun kovimmassa kärjessä taistelevat Kiihdytyssarjan yritykset, jotka ovat jo luoneet menestystarinansa ensimmäiset luvut ja hakevat nyt voimakasta kasvua sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Kasvusarja on tarkoitettu uudistusta sekä kasvua hakeville hämeenlinnalaisille matkailutoimijoille. Sillä tuetaan myös Hämeenlinnan kilpailukykyä kotimaan matkailukentällä sekä valmiuksia kansainvälisten matkailijoiden palvelemiseen. Ideasarjassa pääsevät esiin uudet hämeenlinnalaiset yritysideat, jotka hakevat sparrausta ja rahoitusta ideansa kehittämiseen. Linnan Business Turnajaisten tuomaristossa nähdään kova kattaus ammattilaisia Suomen yritys- ja sijoitusmaailman huipulta, sillä mukana ovat muun muassa Diili-ohjelmasta tunnetut Jaajo Linnonmaa ja Noora Fagerström.