Pasha Pozdniakova paljussa – jättipovi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siis yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Nyt Pasha on nautiskellut talvesta perisuomalaiseen tapaan paljussa, jossa hänen kurvikas vartalonsa pääsi näyttävästi oikeuksiinsa. Tuttuun tapaan hänen etumuksensa varasti nimittäin kaiken huomion kuvissaan.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.