Satakiloiset siskot: Tammylle etsitään henkilökohtaista avustajaa – Amy ei enää halua passata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat ja pienempi vaa’an lukema. Hän on käskyttänyt siskoaan Amya arkiaskareiden suorittamisessa, mutta nyt naisen halutaan toimivan itsenäisemmin.

Tammy ja Amy ovat päättäneet palkata henkilökohtaisen avustajan. Tammy haluaa, että hän saisi hoitajastaan itselleen myös ystävän. Amy puolestaan painottaa, että hoitajan on oltava jämpti ja tiukka.

– Hoitajan on osattava sanoa ei, koska minä en ole osannut, Amy kertoo.

Tammyn on laihdutettava tai hän kuolee. Nainen onnistui laihduttamaan 27 kiloa hoidossa ollessaan kahden kuukauden aikana. Hän kuitenkin halusi palata kotiin. Amy ei aio enää toimia siskonsa palvelijana, vaan hän haluaa keskittyä myös omaan hyvinvointiinsa.