Verkkokauppa.com paljasti heikoimmat tuotteensa – suurimmat palautusprosentit, huonoimmat arvostelut

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkkokauppa.com on Black Fridayn kynnyksellä paljastanut jokseenkin yllättävää dataa valikoimistaan. Yhtiö on listannut tuotteet, jotka ovat saaneet heikoimmat arvostelut ja joiden palautusprosentit ovat suurimmat.

Verkkokauppa.comin mukaan lista julkaistiin, jotta kuluttajat voisivat myös vuoden vilkkaimpana ostopäivänä tehdä mahdollisimman tarpeellisia ja pitkäaikaisia hankintoja. Palautetuimpien tuotteiden listalta löytyy muun muassa sisäantenni, polvituki ja HDMI-kulma-adapteri. Verkkokauppa.comin mukaan kaikkien tuotteiden keskimääräinen palautusprosentti on 1,0 prosenttia, eli yksi tuote sataa myytyä kohti.

Kehnoimpia arvosteluja ovat puolestaan saaneet Waven Qi-pöytäteline, ORBin Playstation 4 USB-jakaja ja Sciece-radiopuhelin. Kyseisten tuotteiden arvostelujen keskiarvo on 1 saakalla 1-5.

Palautetuimmat tuotteet top 10:One For All SV9480 -aktiivinen DVB-T/T2 -sisäantenni LTE-suodattimella, 48 dB, palautusprosentti 46 %McDavid 425 -polvituki, L, palautusprosentti 45 %Manhattan HDMI Mini -kulma-adapteri, 90 astetta, uros – naaras, palautusprosentti 40 %PROEL mikrofonijohto, 0,5m, musta, palautusprosentti 39 %DELTACO USB 2.0 A – Micro-A, uros-uros -kaapeli, 1.0 m, palautusprosentti 38 %Jabra Evolve 65 -lataustelakka, palautusprosentti 38 %Wave silikonisuojus, Samsung Galaxy A10, läpinäkyvä, palautusprosentti 36 %Osram Star Globe125 LED-lamppu, E27, 2700 K, 470 lm, palautusprosentti 36 %Goobay 4pin 3,5 mm – 2 x 3pin 3,5 mm -kuulokejakaja, 30 cm, palautusprosentti 36 %Wave BookCase -suojakotelo, Samsung Galaxy A32 LTE, ruusukulta, palautusprosentti 35 %

Huonoimmat arvostelut saaneet tuotteet top 10:Wave Qi-pöytäteline 15W langattomalla latauksella, musta, keskiarvo 1ORB PlayStation 4 USB Hub, USB-jakaja, keskiarvo 1Science-radiopuhelimet, keskiarvo 1PanzerGlass Case Friendly -lasikalvo, OnePlus 8 Pro, musta, keskiarvo 1ZAGG InvisibleShield-HD Dry Apple Watch 40mm, keskiarvo 1,3PanzerGlass Case Friendly -lasikalvo, Galaxy S10, musta, keskiarvo 1,3Cablexpert USB-C – Lightning -adapteri, keskiarvo 1,4Electrolux ZE117 Perfect Care AeroPro 3 in 1 -piensuulake, keskiarvo 1,4Asus RP-AC53 Dual-band -WiFi-toistin, keskiarvo 1,5Wave Full Fit -panssarilasi, Honor Play, musta, keskiarvo 1,6