Jos miesystäväsi tekee nämä asiat – kannattaa vastata kosintaan myöntävästi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Keeper-sana tulee englannin kielestä ja tarkoittaa pitämisen arvoista henkilöä. Usein naiset keskittyvät suhteesa ainoastaan itseensä tai omiin tuntemuksiin. Mies on kuitenkin se, joka pääsääntöisesti toimii suhteen peruspilarina ja kantavana voimana. Hän on koko perheen tuki ja turva.

Jos mies tekee nämä asiat, voit astua suoraan hänen kanssaan vihille ja solmia loppuelämän kestävän avioliiton. Listalla ovat suosikkiaamupalasi tekeminen rutiinilla, itsestään ilmoittaminen, sinusta huolehtiminen, lasten kanssa toimeen tuleminen, ajankäytön järkevä hallitseminen ja läheisiinsä panostaminen.

Hän ei pidä entisiin suhteisiin yhteyttä. Sen sijaan hän muistaa sinua pikkuyllätyksillä ja lahjoilla. Hän viihtyy myös kotosalla ja näyttää tunteensa. Hänellä on pitkiä ystävyyssuhteita ja käyttäytyy kohteliaasti eri alojen asiakaspalvelijoille ja tarjoilijoille. Kypsä mies tietää, kuinka naista käsitellään hänen huonoina päivinä ilman, että tilanne äityisi turhaksi riidaksi. Hän on vapaa-ajallaan siisti ja tuoksuu hyvälle. Mikä parasta: Hän rakastaa sinuu ehdoitta.