Jenna Dewan alastokuvassa – someseuraajat riemastuivat kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja tanssijana tunnettu Jenna Dewan sai taannoin uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Viime aikoina perhe on viettänyt rauhallista kotielämää ja nauttinut uudesta tulokkaastaan. Aiemmin hyvinkin aktiivinen Jenna julkaisee nykyisin kuvia arjestaan melko harvakseltaan.

Throwback-torstain merkeissä huippunäyttävä kaunotar julkaisi nyt kuitenkin itsestään rohkean kuvan, jossa hän poseeraa täysin alastomana maaseudulla talon seinään nojaillen. Otos on hänen mukaansa peräisin Womans Health -lehden kuvaussessiosta.

Jenna Dewan kertoi aiemmin haastattelussa harrastavansa pilatesta ohjaajansa kanssa videopuhelun avulla kolmesta neljään kertaan viikossa. Tähti myös paljasti noudattavansa tällä hetkellä kasviperäistä ruokavaliota, koska sillä hänen kehonsa toimii parhaiten. Dewan lähestyminen aterioiden terveellisyyttä kohtaan on 80-20 -dieetti, jossa 80 prosenttia ajasta syödään terveellisesti ja 20 prosenttia ruoista saa pyhittää herkuttelulle.