Tiger King -sarjan Jeff Johnson on kuollut – oli 58-vuotias

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suositussa Tiger King -dokumenttisarjassa mukana ollut Jeff Johnson on kuollut 58-vuotiaana. Poliisin mukaan Yhdysvaltojen Oklahomassa asunut Johnson kuoli 8. syyskuuta itseurhaan.

Jeff Johnsonin kerrotaan ampuneen itsensä autotallissa vaimonsa edessä riideltyään tämän kanssa. Vaimo soitti hätänumeroon, mutta miestä ei onnistuttu pelastamaan. TMZ-sivuston mukaan Johnsonin ei tiedetty kärsineen mielenterveysongelmista ennen kuolemaansa.

Matelijakauppiaana työskennellyt Johnson nähtiin Tiger King -sarjan ensimmäisen tuotantokauden neljännessä jaksossa, jossa hän puhui sarjan keskushenkilöihin lukeutuvasta Carole Baskinista. Hän ei ole ainoa viime vuonna kuollut Tiger King -tähti. Srjasta tunnettu eläintarhanpitäjä Erik Cowie kuoli syyskuussa akuutin ja kroonisen alkoholin käytön seurauksena.