Charly Jordan riehaantui yläosattomissa – näinkin punaviiniä voi nautiskella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tänä syksynä Charly on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan usein niukoissa asuissa ja jopa meikittömänä.

Tällä kertaa Charly on poseerannut ystävänsä kanssa näyttävässä kuvakoosteessa, jossa he nautiskelevat punaviinistä auringonlaskussa. Heidän yllään olivat vain biksujen alaosat, ja yläosattomissa auringonlasku tuntui varmasti tavallista paremmalta. Kuvista päätellen juhlajuomaa oli nautittu ihana riittävästi.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.