Kohukurvitar Vinetrian povi oli pullahtaa esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehdistölle on tihkunut jo jonkin aikaa tietoja, joiden mukaan 44-vuotias räppäri Kanye West tapailisi 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin taannoin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Sittemmin Kanye kertoi, ettei ole edes eronnut Kim Kardashianista.

Hämmentävän kohusuhteen kauniimpi osapuoli on West-suhdehuhujen myötä noussut suosituksi sosiaalisessa mediassa, jossa hän tällä kertaa poseeraa paljastavassa iltapuvussa. Sen yläosa on nimittäin vaarassa paljastaa liikaa sisältöään, joten Vinetria joutui estämään sen tapahtumisen.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian on puolestaan yhdistetty koomikko Pete Davidsoniin. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat helmikuussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye West sanoi vasta äskettäin, että haluaisi olla edelleen yhdessä Kimin kanssa.