Norjan povipommi Sindy Starlet poisti riettaimmat poseerauksensa somesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oslossa asuva Sindy Starlet kertoi aiemmin julkisesti, että haluaa saavuttaa mainetta ja kunniaa bimboblondin maineella. Hän otti avukseen jättisuuret silikonirinnat, joita nainen onkin esitellyt auliisti faneilleen.

Nyt yrittäjä ja teini-ikäisen pojan äiti on poistanut suurimman osan Instagramin kuvistaan. Hän on kertonut viimeisimpään otokseen olevansa valmis uuteen elämään. Tiedossa ei ole, mitä tämä tarkoittaa, mutta kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun hän ottaa etäisyyttä sosiaalisesta mediasta.

Hän kertoi viime talvena kyllästyneensä siihen, että ainoastaan poven esittely kiinnostaa seuraajia. Sen jälkeen hän kuitenkin jatkoi itse povensa esittelyä. Hän on jopa tehnyt rintojensa avulla omaa tissiaiheista musiikkia.