Satakiloiset siskot tulevat taas – Tammy laihtui vieroitushoidossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat ja pienempi vaa’an lukema. Hän onnistui laihduttamaan 27 kiloa hoidossa ollessaan.

Sarjan kolmannella tuotantokaudella nähdään, kuinka hän on viettänyt hoitolaitoksessa kaksi kuukautta ja onnistunut laihduttamaan useita kiloja. Tammy uskoo pystyvänsä samaan myös kotona, joten hän päättää jättää hoitolaitoksen taakseen juuri kun on saanut kiloja karistettua. Hän uskoo, että pystyy pudottamaan painoa lisää omatoimisesti. Hän suunnittelee tilaavansa kotiin yhden burgerin kerrallaan.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat oman ohjelmansa avulla laihduttamista yrittäneet siskokset. Molemmat ovat olleet sarjan alkaessa sairaalloisen lihavia. Naisten yhteispaino oli 450 kiloa, mutta Amy onnistui laihduttamaan hurjasti. Tammy ei niinkään.