Sisarvaimot-sarjan Christine Brown: ”Avioliittoni on surullinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjan fanit yllättyivät, kun Christine Brown kertoi ottaneen avioeron Kodysta. Hän on nauttinut sen jälkeen elämästään.

TLC-televisiokanava esittää nyt vasta jaksoja, joissa eroa suunnitellaan. Christine Brown on aidosti surullinen ja pettynyt, eikä koronaviruspandemia tee avioliiton ongelmista helpompia. Christine Brown sanoo ohjelman kuvauksissa, että kaipaisi toisenlaista avioliittoa.

– Tarvitsen tukea, en etäisyyttä, hän kertoo.

Ohjelman tähtien avioliiton on kerrottu rakoilleen jo vuosien ajan. Christine Brown on kertonut eropäätöksen olleen seurausta pitkältä ajalta. Christine Brown oli Kodyn kolmas vaimo. He avioituivat vuonna 1994. Kody oli jo aiemmin naimisissa Merin kanssa vuodesta 1990 ja Janellen kanssa vuodesta 1993. Kaikki he ovat nyt noin viisikymppisiä. Robyn tuli perheeseen vuonna 2010 ja hän avioitui Kodyn viralliseksi vaimoksi vuonna 2014.