Sophia Stallone biksuissa rannalla – äitinsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone on tunnettu legendaarisista toimintaelokuvarooleistaan. Mies on uransa lisäksi ehtinyt perustamaan myös perheen, johon kuuluu vaimon Jennifer Flavinin lisäksi kaksi poikaa ja kolme tytärtä. Tyttäristä 24-vuotias Sophia Stallone on jo aloittanut malliuransa ja hänet nähdään nykyisin upeissa kuvissa myös sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Sophia ja hänen äitinsä nähdään poseeraamassa villisti kameralle upealla paratiisirannalla. Perheen luksuslomalla on kuvien perusteella nautittu rantaelämän lisäksi myös muun muassa donitseista, merenalaisesta näkymistä ja hyvästä ruoasta.

Taannoin Sylvester Stallone jakoi Twitterissä artikkelin näyttävistä tyttäristään. Stallone oli kopioinut lehden kirjoittaman otsikon: ”Sylvester Stallone’s bombshell daughters set pulses racing with sizzling snaps”. Fanit reagoivat kärkkäästi julkaisuun ja ihmettelivät miksi mies jakoi noin seksikkään julkaisun omista tyttäristään.