Jasper Pääkkösen Alexandra-rakas alastomana kallionkielekkeellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat odottavat parhaillaan esikoistaan. Heinäkuussa julkkispari paljasti ilouutisen tulevasta perheenlisäyksestään sosiaalisessa mediassa ja nyt Alexandra nähdään sensuellissa somekuvassa upeiden rantamaisemien keskellä.

Alexandra Escat nähdään tuoreessa Instagram-päivityksessään makoilemassa silmiähivelevän jykevällä kalliolla alastomana, jolloin hänen vauvamasunsa pääsee parhaalla mahdollisella tavalla oikeusiinsa. Kuva on ikuistettu Ibizan länsirannalla sijaitsevassa Punta Galerassa. Samalla Escat jatkaa lukemattomien julkkisnaisten ilmiötä, jossa raskausvatsa ikuistetaan nimenomaan alastonkuvaan.

Suosikkinäyttelijä Jasper Pääkkönen ja mallina uraa luonut espanjalais-filippiiniläinen Escat ovat olleet yhdessä jo vuosien ajan, ja heidät on nähty yhdessä esimerkiksi Linnan juhlissa vuonna 2018. Tuleva tyttövauva on pariskunnan ensimmäinen lapsi. Pääkkönen tähdittää parhaillaan Ilkka Remeksen romaaniin pohjautuvaa Omerta 6/12 -elokuvaa, joka sai ensi-iltansa marraskuussa.