Lindsay Lohan kihloihin – paljasti massiivisen timanttisormuksensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lindsay Lohan on kihlautunut Bader Shammasin kanssa. Pariskunta on seurustellut kahden vuoden ajan, mutta suhde on pysynyt julkisuudelta piilossa. Lohan esitteli sosiaalisessa mediassa timanttisormusta nimettömässään.

Asiantuntijoiden arvion mukaan sormus timantteineen on noin 250.000 dollarin arvoinen, Page Six raportoi. Bader Shammas on Credit Suisse -pankissa työskentelevä finanssialan ammattilainen. Pariskunta asuu Dubaissa.

Lindsay Lohan on asunut Dubaissa seitsemän vuoden ajan. Hän on esiintynyt pienissä realityohjelmaprojekteissa aktiivisen näyttelijän uran jälkeen. Naisen otaksuttiin äskettäin liittyneen mukaan Duabin täydelliset naiset ohjelmasarjan kuvauksiin, mutta tuotantoyhtiö kiisti myöhemmin asian.