Lotta Harala paljasti huipputimmin biksuvartalonsa: ”Tahmeena maanantaina…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen aitajuoksija Lotta Harala oli taannoin median pyörityksessä kun kävi ilmi, että nainen oli kaikessa hiljaisuudessa kärsinyt kolmen kuukauden kilpailukiellon jäätyään kiinni kielletyn lisäravinteen käyttämisestä. Dopingnäytteestä löytyi viitteitä piristeestä, jonka käyttäminen kilpailussa on kielletty. Haralan mukaan kielletty aina oli päätynyt naisen kehoon kreatiinivalmisteesta.

Nyt upea urheilijatar nähdään poseeraamassa elämäniloisessa kuvassa vihreät biksut yllään. Valokuvassa Harala nojailee rennosti hymyillen kallioon ja nauttii auringonpaisteesta. Kuvansa yhteydessä hän toteaa pääsevänsä vajaan kuukauden kuluttua taas lämpöön harjoittelemaan.

– Alle kuukausi ni päästään taas lämpöön treenaa. Tänä tahmeena maanantaina se vähä tsemppaa.. Kellään muulla käynnistymisvaikeuksia tähän viikkoon? Lotta Harala kyselee seuraajiltaan.