Kiira Korpi ei ole enää sinkku – vierelle löytyi suomalainen Pekka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kilpauransa päättänyt suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi erosi aiemmin tänä vuonna aviomiehensä Arthus Borgesin kanssa. Hän muutti sen jälkeen Suomeen. Nyt nainen on vieraillut Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Kiira Korpi kertoi, että hänellä on elämässään nyt onnellinen vaihe. Urheilija kertoo olevansa onnellinen ja työskentelevänsä Lumikuningatar-show’n parissa. Esitys saa ensi-illan Tampereella tammikuussa. Lisäksi Kiira Korpi on rakastunut.

– Hänen nimensä on Pekka, nainen hymyili kameroille.

Kiira Korpi on taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti. Hän asui aiemmin Italian Milanossa ja Yhdysvaltojen New Yorkissa. Nainen on nyt muuttanut takaisin Suomeen.