MTV: Salatut elämät -tähti Maija Liisa Peuhu sairastui koronaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisnäyttelijä Maija-Liisa Peuhu tunnetaan muun muassa Ulla Taalasmaan roolista Salatut elämät -sarjassa. Näyttelijä on paljastanut sairastuneensa tänä syksynä koronaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

Peuhu joutui koronaan sairastumisen vuoksi kolmeksi päiväksi sairaalahoitoon. 79-vuotiaan näyttelijän vointi on kuitenkin jo parempi. Hän on sittemmin palannut takaisin töiden ääreen.

– Onneksi oli kaksi rokotusta, näyttelijä totesi Iltalehdelle.

Peuhu kirjoitettiin keväällä 2020 väliaikaisesti pois Salatuista elämistä oman turvallisuutensa vuoksi. Hän nimittäin kuuluu ikänsä vuoksi koronan riskiryhmään. Tänä syksynä sairastettu tauti johti kuitenkin myös muutoksiin jo sovituissa kuvauspäivissä.