Lumimyrsky saartoi IKEA-myymälän – ihmiset viettivät yön tavaratalossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskaa on tällä viikolla koetellut voimakas lumimyrsky. Sen seuraukset näkyivät keskiviikkona muun muassa Ålborgin Ikea-tavaratalossa, jonne joukko asiakkaita ja henkilökuntaa jäi The Guardian -lehden mukaan saarroksiin.

Ålborgiin satoi keskiviikkona jopa 30 sentin kerros lunta. Tämän seurauksena Ikean 25 työntekijää, kuusi asiakasta ja lukuisat läheisen lelukaupan työntekijät jäivät jumiin tavarataloon yön ajaksi. Asiakkaat ja työntekijät nukkuivat tavaratalon vuodeosastolla esillä olleilla sängyillä ja sohvilla.

Kokemus ei loppujen lopuksi ollut saarroksiin jääneille erityisen epämukava. Myymäläpäällikkö Peter Elmosen mukaan joukko vietti aikaa televisiota katsoen ja Ikean ravintolan ruokia syöden. Asiakkailla oli myös mahdollisuus nukkua sängyissä, joita he olivat aina halunneet kokeilla.

– Me vain naureskelimme tilanteelle, sillä emme todennäköisesti tule koskaan kokemaan vastaavaa, Ikeassa yöpynyt lelukaupan työntekijä Michelle Barrett kuvaili.