Kamelinvarvaskaunotar kahvilassa – housut peittivät vain puolet pakaroista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene elää lähinnä sosiaalisessa mediassa. Nainen on kertonut, että kärsii sosiaalisten tilanteiden pelosta, mutta nauttii erikoisen ulkonäkönsä esittelemisestä. Nyt hän on uskaltautunut ravintolaan.

Hän on esitellyt jättipakaroitaan estoitta seuraajilleen Instagramissa sekä perinteiseltä dinerilta näyttävässä kahvilassa. On huima huomata, että hänen silikonitäytteinen takapuolensa on niin iso, että se ei mahdu kokonaan housuihin. Puolet pakaroista jäävät pantterikuvioisten housujen ulkopuolelle.

Mary Magdalene on aiemmin markkinoinut brändiään muun muassa sillä, että hänellä on omien sanojensa mukaan maailman lihavimmat häpyhuulet. Hän on muokannut ulkonäköään eniten itsensä takia, eikä välitä muiden mielipiteistä. Naisella on 13.700 seuraajaa Instagramissa, ja hän sulki edellisen tilinsä noin puolen miljoonan seuraajan kohdalla.