Satakiloiset sisarukset -Tammy löysi uuden rakkaan – tässä on Phillip

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat ja pienempi vaa’an lukema. Hänen tulisi ensin selvittää tunneperäiset ongelmat, jotta voisi keskittyä kehonsa hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Nyt Tammyn elämään tuo iloa Phillip-niminen mies. Hän tapasi herran sosiaalisessa mediassa ja kaksikko on jutellut ahkerasti. Tammy on ihastunut ja kutsuu Phillipiä poikaystäväkseen. Mies on puolestaan hulluna sairaalloisen lihaviin naisiin, joten Tammy on hänen unelmien vartalotyyppiä edustava nainen.

Tammy onnistui laihduttamaan 27 kiloa oltuaan kaksi kuukautta hoitolaitoksessa. Uusi suhde voi tehdä hallaa naisen pyrkimyksille saavuttaa terveellisemmät elinavat. Tammylla ei ole nykyisen painoisena valitettavasti enää kovinkaan montaa elinvuotta jäljellä, vaan keho voi antaa periksi milloin tahansa.