Juha Vuorinen kommentoi Sanna Marin -kohua: ”Juoppohullun ministerin käsikirja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirjailija Juha Vuorinen on tullut suomalaisille vuosien varrella tunnetuksi sekä radioaaltojen napakkana kolumnistina että myös televisiosta Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman panelistina. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan menestyksekkäistä Juoppohullun päiväkirja -teoksista, joiden ensimmäisestä osasta tehtiin taannoin myös elokuva.

Nyt Juha Vuorinen on kommentoinut sosiaalisessa mediassa pääministeri Sanna Marinin tuoreinta kohua, jossa pääministeri oli vastoin valtioneuvoston turvallisuusjohtajan ohjeistusta ja koronavirukselle altistuneena suunnannut juhlimaan helsinkiläisiin baareihin. Aamun pikkutunneille saakka juhlinut pääministeri on tänään kertonut olleensa tietämätön ohjeistuksesta välttää kontakteja, vaikka hänen johtamansa valtioneuvoston omat säännöt määräävät ministerit pitämään virkapuhelimensa aina mukana ja päällä.

Pääministeri Marin itse on aiemmin kertonut julkisuudessa, että hän joutuu pitämään virkapuhelimensa päällä vaikka omissa häissään. Kirjailija Vuorinen kiteyttää tänään korona-altistuneena yökerhossa juhlineen Sanna Marinin tekemiset ja niiden ontuvista selityksistä syntyneen kohun napakasti yhdellä lauseella.

– Juoppohullun ministerin käsikirja. Semmosen mä kirjoitan, Juha Vuorinen kirjoittaa Twitterissä.