Nainen ampui itseään vahingossa vaginaan – kuvasi aikuisviihdettä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisiraportti kertoo 27-vuotiaan kameratyttö Lauren Hunter Damanin ampuneen itseään vahingossa vaginaan Yhdysvaltojen Georgiassa sijaitsevassa kodissaan 9. marraskuuta. Hän oli ollut onnettomuushetkellä yksin makuuhuoneessaan.

Aseen omistanut Jordan Allen oli kuullut laukauksen keittiöön. Hän löysi Damanin makuuhuoneesta ja naisen jalassa oli pieni määrä verta. Nainen oli pahoitellut, että oli ampunut itseään vahingossa. Mies otaksuu, että nainen oli nauhoittanut aikuisviihdemateriaalia Chatter-alustalle ennen aseen laukeamista.

Nainen kuljetettiin helikopterilla sairaalahoitoon. Hän pääsi sairaalasta muutamaa viikkoa myöhemmin. Poliisi on tutkinut asiaa, mutta tapaus ei todennäköisesti johda rikossyytteisiin. Kyse on ollut aseen holtittomasta käsittelystä, The Smoking Gun uutisoi.