Jälleen uusi salarakas julkisuuteen – väittää Tristan Thompsonia lapsensa isäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheeseen yhdistetty Tristan Thompson on jälleen suhdeskandaalin keskiössä. Rehellisesti sanoen kukaan ei tiedä, kuinka monta naista on astunut julkisuuteen tai jäänyt vuosien aikana kiinni Tristan Thompsonin salarakkaana. Uusin tulokas on nimeltään Maralee Nichols.

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä Maralee Nichols väittää Tristan Thompsonin olevan hänen lapsensa isä. Nainen väittää harrastaneen seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa. Thompson on myöntänyt harrastaneensa seksiä Nicholsin kanssa, Page Six uutisoi.

Nichols haluaa miehen maksavan lapsesta elatusmaksuja. Thompson on nostanut oman kanteensa, jonka mukaan nainen on loihtinut koko oikeudenkäynnin ainoastaan mainetta kasvattaakseen. Oikeudessa esitetyt asiakirjat parin välisistä viestittelyistä on Thompsonin mukaan tekaistuja.