Masentunut realitytähti sai herätyksen – sisarukset laativat terveyssuunnitelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minä olen Jazz -realityohjelmassa seurataan transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Sarjan Jazz sairastui mielenterveysongelmiin ja lihoi yli satakiloiseksi. Nyt Jazzin omat sisarukset ovat luoneet suunnitelman, jonka avulla naisen terveys saadaan takaisin tasapainoon.

Jazzin sisarukset aikovat kannustaa häntä kuntoilemaan kolme kertaa viikossa ja kävelemään joka ilta. Hänen ruokavalionsa pannaan uusiksi ja elämänilo pyritään palauttamaan. Sisarukset ovat luvanneet auttaa projektissa.

– On eri asia tietää miten terveys saavutetaan kuin tehdä sen eteen asioita. Muutokset on tehtävä osaksi arkea ja niistä on tehtävä pysyviä rutiineja. Tärkeintä ei ole koulutus vaan terveys.

Sarjan seitsemäs tuotantokausi seuraa Jazzin pyrkimyksiä terveellisempään elämään. Hän on yksi maailman tunnetuimmista transsukupuolisista naisista. Hän tiesi jo neljävuotiaana syntyneensä väärään sukupuoleen ja on sittemmin elänyt transsukupuolisena.