Martina Aitolehti tyrmäävä kaunotar – kuin Hollywood-tähti itsenäisyyspäivän juhlissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on yksi Suomen seuratuimmista julkisuuden henkilöistä. Hän on muuttanut vuosien saatossa brändinsä onnistuneesti kohuprinsessasta lifestyle-kuningattareksi. Martina Aitolehti osallistui äskettäin Hotelli Vanajanlinnassa järjestettyyn itsenäisyyspäivän juhlaan.

– Hyvää itsenäisyyspäivää rakas Suomi. Eilinen oli mieletön, Martina kirjoittaa videon yhteyteen.

Hän kävelee videolla upeassa iltapuvussa, jonka halkio nousee korkealle. Meikkaus, kampaus ja eleganssi saavat hänet näyttämään superglamour-julkkikselta. Ihmiset ovat kommentoineet, että hän on kuin suoraan Hollywoodista. Martina Aitolehti on toipunut nopeasti syksyn vaativasta leikkauksesta. Hän on vaihtanut skandaaliotsikot viime vuosina menestystarinoiksi.