Maura Higgins märkänä – kuin miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan. Higgins julkaisee ajoittain itsestään upeita poseerauksia erityisesti sosiaalisessa medioissa.

Viime aikoina Maura on keikistellyt kameran edessä monissa upeissa tilanteissa, kuten esimerkiksi pienissä biksuissa märkänä ja auringonlaskussa. Hänen asussaan ei oltu ainakaan kangasta tuhlattu, joten näyttävyyttä riitti sitäkin enemmän.

30-vuotias Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.