Talent-ohjelman tähti Skilyr Hicks kuoli 23-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Skilyr Hicks nousi julkisuuteen vuonna 2013 esiinnyttyään 14-vuotiaana America’s Got Talent -ohjelmassa. Nyt nuoren musiikkilupauksen on uutisoitu kuolleen vasta 23-vuotiaana. Skilyr Hicks menehtyi hänen Jodi-äitinsä mukaan maanantaina.

Hänet löydettiin kuolleena ystävänsä kotoa Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa sijaitsevassa Libertyssä. Talent-tähden kuolinsyy ei ole TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi tiedossa.

Jodin mukaan Skilyr kärsi mielenterveys- ja päihdeongelmista. Vuonna 2018 hän joutui pidätetyksi jäätyään kiinni alkoholin juomisesta alaikäisenä. Nuori laulaja-lauluntekijä esitti Talent-ohjelmassa oman kappaleensa ja kertoi opetelleensa soittamaan, laulamaan ja tekemään musiikkia isänsä kuoleman jälkeen.