Anteeksi mitä? Merivartiosto pelasti SUP-lautailijan merestä itsenäisyyspäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tunnetusti neljä vuodenaikaa, joista talvisin meret ja järvet ovat yleensä jäässä varsinkin kovilla pakkasilla, mutta joskus vedet eivät jäädy ihan samaan tahtiin lumentulon ja pakkasten kanssa. Tämä taisi olla tiedossa myös eräällä hurjapäällä, joka suuntasi suppailemaan itsenäisyyspäivänä.

6. joulukuuta Suomenlahden merivartiosto julkaisi sosiaalisessa mediassa hämmästyttävän päivityksen, jonka kuvassa nähdään pimeällä pelastustehtävällä oleva merivartioston alus. Sen lisäksi kuvassa nähdään kovaonninen SUP-lautailija, joka on jostain kummallisesta syystä lähtenyt lautailemaan jäiden keskelle ja siten riskeerannut elämänsä. Ei siis ihme, että merivartiosto suosittelee välttämään tällaisia tempauksia.

– Merivartiosto suosittelee välttämään SUP-lautailua tähän vuodenaikaan. Pelastustehtävä tänään Helsingin edustalla, Suomenlahden merivartiosto kirjoittaa kuvansa yhteydessä.