Darcey ja Stacey tulevat taas! Videolla esimakua seuraavasta kaudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Silvan realitysiskokset, Darcey ja Stacey, ovat jälleen vauhdissa TLC:n julkaiseman ohjelman uudella tuotantokaudella. Siskokset kävivät edellisellä kaudella läpi suuren määrän kauneusleikkauksia, ja nyt he ovat ryhtyneet niittämään hedelmää menestyksestään.

Darce ja Stacey suunnittelevat Miamiin muuttoa. He käyvät alueella tutkailemassa asuntoja ja solmimassa työhön liittyviä sopimuksia. Staceyn ja hänen kihlattunsa Florianin rakkaus rullaa entiseen ja tasaisen varmaan tyyliin. Pariskunta suunnittelee häitä.

Darceyn rakkauselämä on yhtä solmussa kuin aiemminkin. Hän on jättänyt bulgarialaisen Georgi-rakkaansa. Uudella tuotantokaudella kuitenkin nähdään, kuinka nainen matkustaa New Yorkiin tapaamaan miestä. Darceyn perhe ei ole tästä uutisesta kovinkaan innoissaan.