Hätkähdyttävä video: Koira ja puuma tuijottivat toisiaan lasin läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienikokoiset lemmikit ovat toisinaan pelottomampia kuin niitä huomattavasti isommat eläimet. Toisinaan pienten koirien ja kissojen uhkarohkeus voi saada jopa aikaan suoranaisia kauhunhetkiä omistajille. Dash-nimisen koiran omistaja ikuisti taannoin kotonaan yllättävän tilanteen. Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitsevan kodin lasioven takana liikkui villi puuma.

Se ei vaikuttanut pelottavan Dashia, päin vastoin. Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka Dash katselee tyynen rauhallisesti lasin takaa sitä huomattavasti isompaa villipetoa. Dash ei suostu liikahtamaan, vaikka omistaja yrittää komentaa koiraansa kauemmas. Lopulta puuma kyllästyy tuijoituskilpailuun ja häipyy kauemmas pienen koiran jäädessä katselemaan ulos lasiovesta.