Seiska: Laura Malmivaara odottaa lasta: ”Se on ihan totta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen näyttelijä ja kirjoittaja Laura Malmivaara tunnetaan muun muassa Sorjonen ja Maria Kallio -sarjoista sekä elokuvista Levottomat ja Teit meistä kauniin. Nyt 48-vuotias tähti on paljastanut odottavansa lasta.

Laura Malmivaaran raskaudesta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Lehden mukaan näyttelijän raskaudesta on liikkunut huhuja syksyn aikana, ja nyt Malmivaara on vahvistanut ne itse. Hän ei kuitenkaan kommentoinut raskauden yksityiskohtia tarkemmin.

– Kyllä minä voin sanoa, että se on ihan totta, näyttelijä totesi.

Malmivaaralla on ennestään kaksi lasta hänen ex-aviomiehensä, ohjaaja Aku Louhimiehen kanssa. Pari erosi vuonna 2012. Näyttelijä on nykyään avoliitossa uuden kumppaninsa, tulevan lapsen isän kanssa.