Bella Thorne jätti rintaliivit kotiin – rohkea poseeraus sai jättisuosion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja mallikaunotar Bella Thorne on viime aikoina aktiivisesti karistanut pois Disney-tähden imagoaan. 23-vuotias tähti on muun muassa avannut oman OnlyFans-sivun, jossa hän jakaa faneilleen paljastavia kuvia ja videoita kuukausimaksua vastaan. Äskettäin Bella kohahdutti yhdessä ystävänsä kanssa kuvassarjassa, jossa hän poseerasi Abella Dangerin kanssa alusvaatteisillaan sängyllä.

Tällä kertaa Bella on esitellyt bileasuaan, joka yllään hän olisi voinut suunnata suoraan vaikkapa baariin tai yökerhoon. Takin alla ei kuitenkaan ollut lainkaan rintaliivejä tai paitaa, joten vilautus oli koko ajan vain senttien päässä. Siksi tässä asussa ei välttämättä kannata suunnata ainakaan kovin tuulisille paikoille poseeraamaan.