Ihana yllätys! Henna Kalinainen suunnittelee häitä Jarkko-kultansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille vuosien takaa tuttu Henna Kalinainen on kuoriutunut kohujulkkiksesta tasapainoiseksi ja oman arvonsa tietäväksi naiseksi sekä äidiksi. Matkassa on auttanut hänen miehensä ja lapsensa isä Jarkko. Pariskunta on aloittanut häiden suunnittelemisen.

Henna Kalinainen on kertonut kuulumisiaan Metropolin blogissa. Hän nauttii äitinä olemisesta, suunnittelee avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ja uutta perheenlisäystä. Tähtäimessä on myös uusi ja isompi asunto sekä häät.

– Ja naimisiinkin sovittiin, että mennään 2023 kesällä. Eli ne pitäisi ensi vuonna varata ja suunnitella, mutta tätä minä mietin sitten vielä onko oikeasti aikaa ja onko sillä kiire. Tottakai haluan naimisiin, mutta niin haluan myös täydelliset häät. Eli hääkassaa pitäisi alkaa keräämään ja aika paljon tähän liittyy asioita, Kalinainen kertoo realistisesti.